Meer informatie
klik hier

De ‘Space Cape’
Een prachtige blauwe korte cape, tweezijdig draagbaar.
De buitenkant is gemaakt van een mooie wollen ruit en heeft een luxe uitstraling, mede door de decoratieve grote knoop. De binnenkant, die ook als buitenkant te dragen is, is gemaakt van een heel aparte, glanzende, moderne stof met een dessin wat doet denken aan planeten.Deze verrassende cape met een tweezijdig uiterlijk, heeft een grote luxe capuchon, welke gemodelleerd kan worden door buigbaar draad in de zoom. Deze cape kan heel mooi en warm over een jeansjasje of leren jasje gedragen worden.
Heel comfortabel en absoluut een blikvanger!
Prijs € 450,-

Meer informatie
klik hier

De ‘Blauwe Bontcape’
Deze warme lichtblauwe “Teddybeer” heeft een glanzende blauwgroene voering met geborduurde libellen. De oosters aandoende binnenkant is een gewaagde, maar prachtige combinatie met de zachte warme buitenkant van (kunst)bont.
Deze cape heeft een onconventionele sluiting met drukknopen en een grote luxe capuchon om in te verdrinken.
Kortom: deze Teddybeer sluit je in zijn armen…

Prijs € 450,-Meer informatie
klik hier

De ‘Panter Cape’
Een moderne, tamelijk sportieve korte cape van (kunst)leer. Blikvanger is de royale doorknoopkraag gevoerd met een velours met prachtig panterdessin. Met de stolpplooi in de rug heeft de cape een verrassend “staartje”.
De dieproze glanzende voering maakt de cape heel chique.

Prijs € 450,-


Meer informatie
klik hier

De ‘Roze Cape met Franjes’
Dit is een cape voor de durfal.
Een roze geruite buitenkant en een gele ruit aan de binnenkant! Met de theatrale kraag heeft de cape een dramatische “look”. De statische uitstraling wordt gecompenseerd door de zwierige lange franjes.

Prijs € 450,-


Meer informatie
klik hier

De ‘Gracia Cape’
Deze beige zomercape met chocolade-bruine voering zou in Monaco niet misstaan. Een zwierige, chique cape met een losse kraag, die op verschillende manieren gedragen kan worden.
Prijs € 450,-Meer informatie
klik hier

De ‘IJs Cape’
Dit is bijna een kledingstuk voor het theater! De metaalkleurige stof van deze bijzondere cape heeft een ‘rubberen’ finish. Blikvanger is de capuchon met ‘ijskristallen’, die met de hand geappliqueerd worden. De cape heeft drukknoopjes, een mooie afwerking en geen armsgaten.Prijs € 450,-


Meer informatie
klik hier
De ‘Blonde Cape’
Een elegant zomer-capeje met hoge kraag.
Een heel verfijnde lichtbeige cape met ranke dubbele stiksels in de kleur van de voering, vaag groen.
Het splitje en knoop aan de achterkant maken deze cape heel chique. De cape heeft armsgaten, maar deze hoeven niet te worden gebruikt.                                 Prijs € 450,-

Meer informatie
klik hier
De ‘Lotus Cape’
Deze prachtige cape heeft verschillende eyecatchers.
Als eerste valt de royale dubbele kraag op, die als een bloem gemodelleerd is. De voering met subtiel geborduurde bloemen, komt vooral in de kraag tot zijn recht.
Deze cape is naar onder toe in een punt gesneden om recht te doen aan de prachtige glanzende stof met plooitjes. Een cape voor een oosterse prinses!     VERKOCHT                                                                                                       In overleg kan een dergelijke cape op maat gemaakt worden.                    Prijsindicatie € 450,-Meer informatie
klik hier
De ‘Blauwe Cape met Roze Strikken’
Met wollig bont en geprinte blauwe kleur is de stof van deze cape heel modern. De roze voering past hier prachtig bij! Een kraag als een bloemblad en roze strikken maken, dat de cape doet denken aan chinees porcelein.                      VERKOCHT                                                                                                       In overleg kan een dergelijke cape op maat gemaakt worden.
Prijsindicatie € 450,-
Meer informatie
klik hier
De ‘Cape met Bontkraag’
Deze cape is bijzonder door zijn hoge kraag van prachtig (kunst)bont. Door de neutrale kleur is hij zeer goed draagbaar. Ook in een langere uitvoering heel chique!VERKOCHT

Prijs € 450,-